Metro
Metro Nieuws 28 feb 2019 / 15:09 uur

Automobilist krijgt metalen buis door voorruit op A2

Een automobilist heeft donderdag op de snelweg A2 bij Everdingen de schrik van zijn of haar leven gekregen. Een verloren metalen buis knalde bij de bestuurder door de voorruit. Wonder boven wonder raakte er niemand gewond, de auto wordt wel geborgen.

Gat

Het is niet bekend waar de ijzeren staaf vandaan komt, maar volgens Rijkswaterstaat lijkt het erop dat hij van een vrachtwagen of een andere auto is gevallen. Hij is in ieder geval niet losgekomen van borden boven de weg en in de buurt zijn geen viaducten waar hij van af kan zijn gegooid. Ook kan het stuk metaal niet van de zijkant zijn gekomen.

Waar het ook vandaan kwam, volgens Rijkswaterstaat heeft het in de voorruit voor een gat van zo’n zes centimeter gezorgd. Het overige verkeer heeft geen last gehad van de verloren buis en kon gewoon doorrijden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Automobilist krijgt metalen buis door voorruit op A2
Sluiten