Metro
Metro Nieuws 21 jan 2019 / 16:03 uur

Songfestivalinzending: hè, Duncan Laurence wie..

De Nederlandse inzending voor het songfestival is bekend. Duncan Laurence vertegenwoordigt Nederland op het songfestival in Tel Aviv. Maar Duncan Laurence…wie?

Geen A-artiest

Is er iemand die weleens van deze zanger gehoord heeft? AVROTROS laat weten hoge verwachtingen van de zanger te hebben. „We werden van onze stoel geblazen door deze song. Het is zo krachtig dat we unaniem hebben besloten dat Duncan onze man is", aldus algemeen directeur en lid van de selectiecommissie Eric van Stade.

Laurence weet van zichzelf wel dat hij geen A-artiest is. „Maar dat is juist mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. Ik ben heel trots dat ik Nederland ga vertegenwoordigen en ik ga alles geven.”

Verdere details worden begin maart bekend gemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Songfestivalinzending: hè, Duncan Laurence wie..
Sluiten