Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 27 jan 2019 / 12:48 uur

Man ontvoerd in eigen bestelbus

Dacht je dat jij een slechte dag had? Een koerier in Den Bosch begon veel slechter aan zijn zondag. Hij is zondagmorgen in Den Bosch van zijn bestelbus beroofd, en vervolgens in diezelfde bus ontvoerd.

Bedreigd

Vroeg in de morgen werd hij klemgereden door een witte bestelbus en een zwarte auto die achter hem ging staan. De man werd uit zijn wagen gehaald en zijn handen werden vastgebonden. Daarna werd hij ook nog eens bedreigd met iets dat op een vuurwapen leek. Hij werd gedwongen weer in zijn bus te stappen en de overvallers reden vervolgens met hem weg.

Op de oprit van een snelweg werd hij uit zijn bus gezet, nadat hij nog wat klappen na kreeg. De daders gingen er snel met de bus vandoor, die later brandend werd teruggevonden.

Met hulp van voorbijgangers kon de koerier de politie bellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man ontvoerd in eigen bestelbus
Sluiten