Metro
Metro Nieuws 18 jan 2019 / 10:00 uur

Eerste fitnesssalon voor je gezicht geopend in LA

Als je een jong en fris gezicht wilt zonder allemaal crèmepjes op je gezicht te hoeven smeren, kun je het beste ‘even’ een vliegticket naar Los Angeles boeken. Daar is namelijk de eerste fitnesssalon voor je gezicht geopend.

Wat deze salon zo bijzonder maakt? Alle methodes en producten die ze gebruiken zijn volledig natuurlijk. Geen chemische troep of botox.

De salon is onderdeel van Skin Gym, een merk van verzorgingsproducten dat geen chemische stoffen in zijn producten gebruikt. Daarnaast is het merk helemaal hot bij de Amerikaanse sterren.

Prijzig

Zoals je wel kunt raden is zo’n behandeling bij de ‘facial workout studio’ niet bepaald goedkoop. Zo kun je een behandeling boeken vanaf 40 tot maximaal 80 dollar. Dat komt neer op minimaal 35 en maximaal 70 euro. De behandelingen kunnen tussen en kwartier en een uur duren.

Hoe ziet zo’n behandeling eruit? Het begint met een ‘lifting and contouring roller massage’. Daarna krijg je een gezichtsmasker van organische superfoods.

Mocht je daarna nog iets extra’s willen dan kun je gaan voor de ‘solar-powered micro-current facial lifting roller’. Afhankelijk van je huidtype kun je nog een scrub, reiniging van de enzymen, een zuiveringsmasker of een masker dat ouderdomskenmerken of hyperpigmentatie tegengaat nemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste fitnesssalon voor je gezicht geopend in LA
Sluiten