Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 22 jan 2019 / 13:05 uur

‘Chris Brown opgepakt in Parijs’

Chris Brown is maandag opgepakt in Parijs. De Amerikaanse zanger wordt verdacht van verkrachting, zegt een bron binnen de politie tegen persbureau Reuters.

Onderzoek

Het tijdschrift Closer berichtte eerder al dat de Franse autoriteiten een onderzoek waren begonnen naar de zanger. Een 24-jarige vrouw zou hem hebben beschuldigd van verkrachting.

Volgens de vrouw zou Brown haar seksueel misbruikt hebben in de nacht van 15 op 16 januari in zijn hotelkamer, nadat de twee elkaar daarvoor ontmoet hadden in discotheek Le Crystal, nabij de Champs-Elysées in Parijs.

Bekend bij justitie

Tegelijkertijd met Brown zouden er nog twee andere mannen zijn opgepakt. Een daarvan is vermoedelijk de bodyguard van de zanger. In het politierapport staat dat de vrouw meeging met Brown naar zijn hotel, het Mandarin Oriental. Daar zou de verkrachting hebben plaatsgevonden.

De nacht voor zijn arrestatie werd de zanger nog zeer intiem gespot met zijn vriendin, Ammika Harris. Brown kwam eerder al in aanraking met justitie. In 2009 bekende hij schuld inzake de mishandeling van zijn toenmalige vriendin Rihanna. En in 2017 diende zijn ex-vriendin Karrueche Tran een straatverbod tegen hem in.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Chris Brown opgepakt in Parijs’
Sluiten