Jelmer Visser
Jelmer Visser Nieuws 21 jan 2019 / 15:35 uur

‘Bloedmaan luidt het begin van einde der tijden in’

Een zons- of maansverduistering is natuurlijk niet compleet zonder onheilspellende boodschappen over de toekomst van de mensheid uit de curieuze krochten van het christendom.

In de nacht van zondag op maandag was er een bloedsuperwolfmaan. Volgens de Amerikaanse YouTube-pastoors Mark Biltz en Paul Begley is hiermee het startschot afgegaan voor de apocalyps, zo meldt de Express.

Ok, wanneer?

„Dit soort onheilspellende voortekenen van de apocalyps maken duidelijk dat ons een ramp van cataclysistische proporties te wachten staat." Echt concreet wordt Begley niet in zijn voorspelling. Volgens hem zou de rampspoed ons maandag al fataal kunnen worden, maar het kan ook zijn dat de nieuwe zondvloed even op zich laat wachten. De naderende Dag des Oordeels staat volgens hem in elk geval in de maan van vannacht geschreven en de Verenigde Staten zullen het effect binnen tien jaar merken.

Volgens Begley speelt de Amerikaanse president Donald Trump een belangrijke rol in deze profetische boodschap. Dit komt omdat er op zijn geboortedatum, 14 juni 1946, eveneens een bloedmaan boven de planeet te zien was, deze bloedmaan is exact twee jaar na zijn inauguratie toen hij exact 70 jaar, 7 maanden en 7 dagen oud was. Dit is volgens hem geen toeval.

Withstand Climate Change GIF by University of Alaska Fairbanks - Find & Share on GIPHY

Zoon van Satan

Ook de Joden en Israel spelen hierin een prominente rol. Daarnaast is de anti-christ terug, en hij zal hel en verdoemenis verspreiden, maar dit gebeurt pas nadat hij wonderen veroorzaakt heeft en antwoorden geeft op prangende levensvragen. Dit is echter allemaal schijn, want deze goede daden hebben een blasfemische intentie, uiteindelijk zal hij Amerika onderdompelen in hel en verdoemenis. Zij zien de bloedmaan dan ook als een rood alarmlicht afkomstig van de Heer.

Om toch nog iets tegen de apocalyps te kunnen doen, roepen ze op om hun boek over de Bloedmaan en hun alternatieve kalender aan te schaffen via Amazon. De toekomst van de Verenigde Staten en Israël zijn volgens Begley duidelijk. Wat de apocalyps voor de rest van de wereld gaat betekenen, maakte hij niet bekend. Tot slot hekelen ze de tabloid-journalistiek die hen woorden in de mond zou leggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Bloedmaan luidt het begin van einde der tijden in’
Sluiten