Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 31 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Amerikaanse politie vraagt criminelen niet te stelen

Barre omstandigheden in Amerika. Het is daar zo koud, dat aangeraden wordt om zo min mogelijk naar buiten te gaan. Veel mensen zitten dan ook noodgedwongen thuis en scholen, winkels en overheidsinstanties zijn gesloten.

KOUD

De lokale politie van het stadje Warrensburg, Missouri, had dan ook bijzonder weinig zin om naar buiten te gaan. In een poging zichzelf de bittere kou te besparen, vroegen ze op Facebook of de criminelen anders gewoon binnen wilden blijven, schrijft het lokale Fox 5. 

„We willen jullie om een gunst vragen", begint het bericht. „Zouden jullie de criminele activiteiten tot een minimum willen beperken? Het is namelijk ECHT koud buiten. Dus doe jezelf (en ons) een gunst en blijf binnen. Wees een beetje aardig tegen elkaar en kijk een herhaling van Say Yes to the Dress). Bedankt!"

So…we are asking a favor (at least for the next three days); can you keep the criminalling to a minimum? It is REALLY…

Posted by Warrensburg Police Department on Monday, January 28, 2019

Of de criminelen daar ook daadwerkelijk naar geluisterd hebben is helaas niet bekend. De temperaturen in Amerika zijn nog steeds extreem laag: van min 26 in North-Dakota, naar min 62 in Minnesota.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Amerikaanse politie vraagt criminelen niet te stelen
Sluiten