Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 28 dec 2018

Indrukwekkende beelden van lampionnenactie KWF

Bij Paleis Soestdijk zijn vrijdagavond duizenden lampionnen ontstoken. Dit gebeurde als actie van het KWF Kankerfonds, dat op die manier aandacht wilde schenken aan zij die ons ontvallen zijn als het gevolg van kanker.

,,Om mensen te steunen die zijn geraakt door kanker, verlichtten we op 28 december bij Paleis Soestdijk een hart van duizenden lampionnen", zo licht het KWF de actie toe. ,,Elke lampion brandt voor een dierbare."

20.000 lichtjes

De 20.000 lichtjes vormden samen een groot hart. Enkele BN’ers (Jeroen Snel, Wilfred Genee, Mirella van Markus en Andre van der Toorn) die als ambassadeur actief zijn voor de stichting ontstaken ook een lampion.

https://twitter.com/marcomoonnin/status/1078715682244710405

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Indrukwekkende beelden van lampionnenactie KWF
Sluiten