Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 24 dec 2018 / 14:26 uur

Brandweer bevrijdt ‘kerstman’ uit schoorsteen

Een 14-jarige Oostenrijkse jongen die zich als kerstman probeerde voor te doen, is in de problemen gekomen doordat hij in een schoorsteen viel. De brandweer moest hem uit zijn benarde positie bevrijden.

Enkele meters

Volgens de autoriteiten liep de jongen over het dak van een huis in de stad Linz en klom hij in de schoorsteen. Daar stortte de zelfverklaarde kerstman enkele meters naar beneden. Het lukt hem niet om zichzelf te bevrijden. Hij waarschuwde de bewoners van het huis met enkele noodkreten.

Uiteindelijk moest de brandweer er aan te pas komen om de jongen te bevrijden. Hij was onderkoeld en liep enkele schaafwonden op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Brandweer bevrijdt ‘kerstman’ uit schoorsteen
Sluiten