Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 28 nov 2018

Zes personen gekneveld aangetroffen in loods Limburg

De politie heeft dinsdagavond rond 22.40 uur in een loods in het Limburgse Susteren zes personen gekneveld aangetroffen. Wat zich in de loods aan de Baakhoverweg heeft afgespeeld en waarom de personen gekneveld waren, is nog niet bekend. De zes zijn meegenomen naar het politiebureau.

Onbekende man

Rond 21.45 uur kwam een melding binnen dat een onbekende man bij een woning aan de Baakhoverweg stond en dat hij in gevaar zou zijn. De melder belde vervolgens de politie. Onderzoek in de omgeving leidde naar de loods.

Een bewoner zei tegen de regionale omroep L1 dat een onbekende man van Poolse afkomst bij hem de tuin was ingelopen. ,,Hij stond bebloed bij ons voor het raam”, vertelt de bewoner aan L1. ,,Mijn vriendin en ik zijn ons kapot geschrokken.” De man vertelde dat iemand hem iets aan wilde doen.

In de loods en in de omgeving daarvan is technisch en tactisch onderzoek opgestart.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Zes personen gekneveld aangetroffen in loods Limburg
Sluiten