Metro
Metro Nieuws 16 nov 2018 / 08:46 uur

‘Lichaam Corrie van der Valk na 17 jaar gevonden’

Ruim zeventien jaar was ze vermist, maar nu is het mysterie rondom haar verdwijning dan eindelijk opgelost. Het lichaam van Corrie van der Valk zou zijn aangetroffen in een graf in België.

Al die tijd dood

Corrie was een afstammeling van de befaamde horeca-familie Van der Valk. Sinds 2001 werd ze vermist. Na zeventien jaar spoorloos verdwenen te zijn, zou nu eindelijk het mysterie zijn opgelost. De Telegraaf meldt dat de recherche de familie Van der Valk geïnformeerd heeft.

Volgens de recherche is Corrie zeventien jaar geleden al overleden. Het is nog niet zeker hoe de vrouw om het leven is gekomen, maar een treinongeluk en zelfdoding worden niet uitgesloten.

Mysterie

Sinds 7 januari 2001 is nooit meer iets vernomen van Corrie. Ze werd voor het laatst gezien bij haar villa in het Gelderse Nederasselt, waar ze ’s ochtends een kopje koffie dronk met haar echtgenoot Nico. In die maand was het echtpaar precies veertig jaar samen.

Pas twintig dagen nadat Corrie voor het laatst gezien was, deed de familie aangifte. Nico werd nog enige tijd als verdachte beschouwd door het rechercheteam. Allerlei geruchten deden de ronde over haar: ze zou in een sekte in India zijn opgenomen, slachtoffer zijn geworden van een misdrijf of zelfs zelfmoord hebben gepleegd. Tot donderdag werd nooit duidelijk wat er precies met Corrie gebeurd was.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Lichaam Corrie van der Valk na 17 jaar gevonden’
Sluiten