Metro
Metro Nieuws 16 nov 2018 / 13:00 uur

Baby overlijdt na onwel te zijn geworden in opvang

Een baby van pas vier maanden oud is dinsdag overleden nadat hij in een kinderopvang onwel was geworden.

Te laat

Tot grote schrik van medewerkers van een kinderopvang in Harderwijk stopte de baby dinsdagochtend ineens met ademen, meldt het AD. De medewerkers probeerden de baby nog te reanimeren en politie, een ambulance en een traumahelikopter waren snel ter plaatse. De baby werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Achteraf hoorden de medewerkers van de kinderopvang dat de baby was overleden.

Het zou gaan om een jongetje van pas vier maanden oud. Op de website van scholengemeenschap RSG Slingerbos in Harderwijk is te lezen dat de baby het kind was van twee medewerkers van de school en een kleinkind van een medewerker.

Het is nog niet duidelijk hoe de baby onwel heeft kunnen worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Baby overlijdt na onwel te zijn geworden in opvang
Sluiten