Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 3 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Wijn, bier en sterke drank te koop bij Bol.com

Geef je een feestje en bedenk je ineens dat je geen tijd meer hebt om voor wat drankjes te zorgen? Vanaf woensdag is het mogelijk om alcohol te bestellen via Bol.com. ‘Hoef je zelf niet te zeulen’, aldus de verkoopsite.

Klanten kunnen via de site onder meer wijn, speciaalbier en sterke drank kopen. Het platform, dat eigendom is van Ahold Delhaize, zegt dat bij aflevering van de drank aan de deur wordt gecontroleerd of de koper wel achttien jaar of ouder is.

Leeftijdscontrole

„Voldoe je niet aan de leeftijd? Dan zijn ze genoodzaakt om het pakketje weer mee terug te nemen”, staat in een melding die consumenten op de site te zien krijgen als ze alcoholische drank bestellen.

Op de site staat het drankassortiment van andere aanbieders, waaronder Belgian Beer Factory en Tasting Collection. Ook verkopen bedrijven die eveneens onderdeel zijn van Ahold Delhaize, zoals Gall & Gall en Albert Heijn, voortaan alcoholische dranken via Bol.com. „Alle partners hebben al ruime ervaring in het verkopen en verstrekken van drank en zorgen samen met hun vervoerders voor de naleving van de leeftijdscontrole”, benadrukt het bedrijf.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Wijn, bier en sterke drank te koop bij Bol.com
Sluiten