Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 10 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Vrouw steekt per ongeluk vriend neer met mes

Voor een Amerikaanse vriendengroep veranderde een onschuldig bezoek aan een spookhuis in een realistisch bloederig tafereel. Een vrouw dacht dat ze een speelgoedmes had gekregen en speelde mee in een act. Ze dacht dat het voorwerp nep was en stak in op een vriend, maar al snel realiseerde zij zich dat het niet om een speelgoedmes ging.

Terwijl de vriendengroep in de rij stond voor het spookhuis kwam er een persoon naar ze toe en overhandigde ze het mes, meldt de New York Post. De vrienden waren er allemaal van overtuigd dat de de onbekende man als acteur werkte in het spookhuis. Hij droeg een rieten hoed met een gestreepte band. De vrouw was er van in de veronderstelling dat het mes nep was.

Geen sprake van misdrijf

Toen zij het mes in haar vriend stak schrok ze zich rot, het mes bleek echt te zijn! Er spoot bloed uit zijn arm en er zat bloed op zijn shirt. De man werd in het ziekenhuis aan zijn verwondingen geholpen.

Een politiewoordvoerder heeft laten weten dat de vrouw niet wordt vervolgd voor het misdrijf. Zowel het slachtoffer als twee vrienden uit de groep hebben verklaar dat de vrouw geen kwade bedoelingen had.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.