Elselotte Smink
Elselotte Smink Nieuws 11 okt 2018 / 14:44 uur

Vreemdganger betrapt door beelden Google Street View

Hoewel je vrouw betrappen op vreemdgaan voor niemand ooit een alledaagse bezigheid zal zijn (althans, dat hopen we), kwam een man uit Peru er op een wel heel bizarre manier achter dat zijn vrouw met iemand anders ging.

Hij betrapte zijn vrouw door foto’s die de auto van Google Street View van het stiekeme koppel maakte op een bakje.

Oude kiekjes

De bewuste beelden stonden al sinds 2013 op Street View, maar de vrouw werd pas ontdekt toen haar man zijn weg zocht in Lima.

En toen zag hij op de beelden ineens een bekende outfit op een bankje. Het bleek zijn vrouw, die in het haar van een andere man aan het kroelen is, terwijl zijn hoofd op haar schoot ligt.

De confrontatie

Volgens The Sun confronteerde de man de vrouw met de beelden, en gaf zij toe inderdaad een aantal jaar geleden een affaire te hebben gehad. Het stel zou inmiddels uit elkaar zijn.

Grappige momenten

Maar gelukkig levert het handige Street View niet alleen maar confronterende beelden op. Zo legde de camera ook deze Japanners met duivenmaskers vast en deze man die rustig in zijn boxer hout staat te hakken. Ach ja, waarom ook niet?

Foto's: Google Street View

En deze hond photobombde de beelden van Kumage, een district in Japan, door achter de auto aan te rennen. Schattig.

Foto: Google Street View

Wie een middagje niets te doen heeft, kan er hele wereldreizen mee maken. De piramides in Egypte bezoeken, het noorderlicht bekijken of de Mont Blanc beklimmen, bijvoorbeeld!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vreemdganger betrapt door beelden Google Street View
Sluiten