Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 21 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Perfecte verlovingsfoto, maar wie staat er op?

Het maken van de perfecte verlovingsfoto is zwaar werk. Een Amerikaanse fotograaf was verheugd toen hij stiekem het perfecte plaatje had geschoten. Nu moet hij alleen nog even het koppel vinden.

Op de knieën

Fotograaf Matthew Dippel vereeuwigde het aanzoek eerder deze maand in het Amerikaanse natuurpark Yosemite, in Californië. Hij wilde net zijn reisgezel Josh fotograferen aan Taft Point, toen hij zag hoe een man door de knieën ging om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Volgens Dippel heeft de vrouw volmondig ‘ja’ gezegd, want er werd daarna uitgebreid geknuffeld.

Maar, na het fotograferen begon het echte werk. Dippel had namelijk geen flauw idee wie het stel was. „Nadat ik ze gefotografeerd had, haastte ik mij naar het uitkijkpunt op hun de foto te tonen, maar ze waren al vertrokken. Ik heb zeker aan 20 of 25 voorbijgangers gevraagd of zij het duo op de afbeelding waren, maar zonder resultaat”, vertelt Dippel aan CNN.

Alright Internet I need your help. Help me find these two. This was taken at Taft Point, in Yosemite National Park on October 6th, 2018. I took this photo and would love for them to find it.

Posted by Matthew Dippel on Wednesday, October 17, 2018

Bijzonder moment

Dus wordt het internet ingeschakeld. „Oké, internet, ik heb je hulp nodig. Help mij deze twee te vinden. De foto werd genomen op 6 oktober aan Taft Point, in Yosemite National Park. Ik zou hen dolgaag vinden", schrijft Dippel op Facebook. De post is al meer dan 13.000 keer gedeeld, maar resultaat is er nog niet.

„Hopelijk kom ik hen op het spoor”, zegt Dippel. „Ik zou ze graag een uitvergroot exemplaar van de foto bezorgen. Het is uiteindelijk een erg mooi beeld en een zeer bijzonder moment voor dat koppel."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.