Metro
Metro Nieuws 5 okt 2018 / 12:19 uur

Ontvoerde baby wordt 50 meter verderop teruggevonden

In het Belgische Aarschot is een zeven maanden oude baby vijf uur lang vermist geweest. Na een zoekactie van de politie en brandweer werd de baby uiteindelijk slechts vijftig meter van de woning van het gezin teruggevonden. De baby lag in de berm, aan de overkant van de straat.

De ouders werden in de nacht wakker van het gebald van een hond. Toen de ouders bij hun zoontje gingen kijken zagen ze tot hun grote schrik dat het jongetje niet in zijn bedje lag. Meteen schakelden ze de politie in, die met man en macht uitrukte.

Onduidelijk

Het jongetje werd uiteindelijk vijf uur later, in een dekentje gewikkeld, gevonden door een politiehond. Volgens het Belgische Nieuwsblad is het onduidelijk wat er die avond precies is voorgevallen.

De ouders werden na de vondst van hun zoontje meegenomen naar het bureau voor verhoor, en ook weer vrijgelaten. Buren van het gezin hebben laten weten dat moeder depressief is, en dat ze het stel vaak horen ruziën.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ontvoerde baby wordt 50 meter verderop teruggevonden
Sluiten