Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 5 okt 2018 / 12:25 uur

Man in been geschoten bij station Breukelen

De politie heeft vrijdag op het station in Breukelen een man aangehouden die eerder een vrouw zou hebben bedreigd. De man is in zijn been geschoten, wegens het incident is het station afgesloten en is het treinverkeer stilgelegd.

Conflict in relationele sfeer

De politie kreeg een melding dat de vrouw bij haar woning werd bedreigd door de man, mogelijk ging het om een conflict in de relationele sfeer. De agenten gingen op zoek naar de man en er werd ook een melding op Burgernet gedaan.

De man werd gevonden op het treinstation Breukelen. Bij zijn aanhouding werd een waarschuwingsschot gelost en werd de man in zijn been geschoten. Een tas van de man, die op het perron ligt, wordt nog onderzocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man in been geschoten bij station Breukelen
Sluiten