Metro
Metro Nieuws 26 okt 2018 / 10:34 uur

Man kiepert vleugel om op Amsterdam Centraal

Niet iedereen heeft dezelfde muzieksmaak, dat is logisch. Maar een man vond het gepingel van een reiziger op de vleugel in Amsterdam Centraal zo irritant, dat hij besloot de hele piano om te kieperen. Het muziekinstrument is door deze actie zwaar beschadigd geraakt.

„Als je zit te ‘pingelen’ in de stationshal kan het natuurlijk voorkomen dat er reizigers zijn die het minder mooi vinden klinken: blijkbaar vond een jongeman op station Amsterdam Centraal dat ook. Hij kieperde gisteren de volledige piano om. Vervolgens nam hij plaats op een bankje waar hij door ons werd aangehouden”, schrijft de NS Veiligheidsservice op Instagram. 

View this post on Instagram

Als je zit te ‘pingelen’ in de stationshal kan het natuurlijk voorkomen dat er reizigers zijn die het minder mooi vinden klinken. Blijkbaar vond een jongeman op station Amsterdam Centraal dat ook. Hij kieperde gisteren, terwijl een reiziger aan het spelen was, de volledige piano om.. Vervolgens nam hij plaats op een bankje waar hij door ons werd aangehouden.

A post shared by NS Veiligheid & Service (@ns_veiligheidservice) on

Nieuwe vleugel

De aanwezige controleurs op het station hielden de dader aan en droegen de man over aan de politie. Een woordvoerder van de Nederlandse Spoorwegen laat aan AT5 weten dat de vleugel meteen is weggehaald en vervangen door een nieuwe.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man kiepert vleugel om op Amsterdam Centraal
Sluiten