Metro
Metro Nieuws 7 okt 2018 / 17:18 uur

Limousine rijdt in op Amerikanen; twintig doden

Bij een verkeersongeluk in Amerika zijn zaterdag twintig mensen omgekomen. Bij het ongeluk was een limousine betrokken. Het is het dodelijkste ongeluk sinds 2005 in de staat New York, schrijft Timesunion.

Dagjesmensen

Het ongeval vond plaats in de stad Schoharie, op een kruispunt waar vaker ongelukken gebeuren. Er zijn zeker twintig mensen omgekomen en ook gewonden gevallen. Het is niet duidelijk hoe zij eraan toe zijn.

Een deel van de overledenen waren dagjesmensen, die naar de herfstkleuren van de bomen aan het kijken waren. Het grootste deel was echter inzittenden van de limousine.

In de limousine zouden mensen hebben gezeten die onderweg waren van een bruiloft naar de receptie. Het voertuig zou op een andere geparkeerde wagen zijn gebotst, maar meer wil de politie nog niet kwijt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Limousine rijdt in op Amerikanen; twintig doden
Sluiten