Jelmer Visser
Jelmer Visser Nieuws 1 okt 2018 / 13:40 uur

Indiase tiener stopt kabel in penis en dat gaat mis

De mensheid lijkt altijd op zoek te zijn naar nieuwe manieren om seksuele lusten te botvieren. Een 18-jarige tiener uit Uttar Pradesh, India deed dit op een wel zeer onorthodoxe manier.

Voor wat extra spanning stopte hij een elektriciteitskabel in zijn plasbuis om ‘zichzelf te bevredigen’. Hij is er echter op pijnlijke wijze achter gekomen dat dit niet helemaal de bedoeling was, zo meldt The Daily Mail.

De kabel zat verstrikt om de blaas ©BMJ

Pijnlijk plassen

De tiener, wiens naam niet bekend is gemaakt, kreeg na zijn opmerkelijke daad last van pijnaanvallen en had moeite om te plassen. Toen hij zich meldde in het ziekenhuis van Lucknow met zijn klachten, bekende hij niet meteen wat de reden was van de pijn.

Dit werd pas duidelijk toen hij onder een scan plaatsnam en er op de röntgenfoto een verstrikte elektriciteitskabel om de blaas van de Indiër werd aangetroffen.

Aangenomen wordt dat de kabel zichzelf extra aanspande wanneer de jongen zijn behoefte deed. Hierdoor werd de knoop steeds strakker en verdween de draad telkens dieper het lichaam in. Dit moet enorm pijnlijk geweest zijn.

De verwijderde kabel ©BMJ

Chirurgische precizie

Uiteindelijk moest de elektriciteitsdraad operatief worden verwijderd door chirurgen. Dit was makkelijker gezegd dan gedaan, vooral omdat er niet echt standaardprocedures bestaan voor het verwijderen van een kabel uit iemands penis. Hierbij was dus enige vindingrijkheid van de medici vereist.

Eerst werd er geprobeerd om de kabel met chirurgische instrumenten uit het lichaam te trekken. Dit was niet mogelijk omdat hij in de knoop zat met de blaas.

Daarom besloot het team een andere methode te gebruiken; door middel van een krachtige nanolaser werd de draad in kleine stukjes gesneden en kon deze stukje voor stukje verwijderd worden. Door de laser aan een dunne draad te bevestigen, kon het snijwerk in de nauwe schacht plaatsvinden. Deze case werd door het gerenommeerde British Medical Journal tot in detail beschreven.

https://giphy.com/gifs/kepBWTMvDQIVi

Spullen in gaten

Het komt vaker voor dat mensen (vaak opgewonde mannen) spullen in gaten stoppen waar ze niet voor bedoeld zijn. Eind augustus moesten Nederlandse doktoren 15 hardgekookte eieren uit het achterwerk van een man halen nadat hij zichzelf tijdens een seksdate had gedrogeerd met GHB.

In maart meldde een man uit Taiwan zich op de eerste hulp nadat hij een seksspeeltje van twintig centimeter niet meer uit zijn penis kon krijgen. Het speeltje zat toen al twee dagen vast. Ook het operatief verwijderen van spullen uit het urinewegstelsel komt vaker voor, zo zijn er gevallen bekend van telefoon-opladers, batterijen, pennen en kleine vissen.

De Indiase tiener heeft geen blijvende fysieke verwondingen overgehouden aan zijn pijnlijke avontuur. 24 uur na de operatie werd hij ontslagen uit het ziekenhuis. De moraal van dit verhaal: wees op je hoede en stop geen spullen in je roede.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Indiase tiener stopt kabel in penis en dat gaat mis
Sluiten