Metro
Metro Nieuws 31 okt 2018 / 21:09 uur

Ikea komt met eigen t-shirts: ‘Billy is my homeboy’

Ikea werd eerder dit jaar 75 jaar oud en om dat te vieren zijn er bij zes vestigingen in Nederland t-shirts en truien te koop. Op de shirts zijn teksten afgedrukt. Denk aan: ‘Billy is my homeboy’, en ‘ik wil niet opgehaald worden uit Smaland’.

Afgelopen juli bestond Ikea 75 jaar, maar het hele jaar door zal er worden stilgestaan bij dit heugelijke feit. De t-shirts en truien zijn verkrijgbaar bij de Ikea’s in Amsterdam, Amersfoort, Barendrecht, Eindhoven, Heerlen en Utrecht.

Wees er snel bij

Er zijn maar een beperkt aantal exemplaren beschikbaar. Wie er dus graag eentje wil hebben moet er snel bij zijn.  „Die zijn morgen weg”, zegt een woordvoerder. „Als de vraag echt gigantisch is, zien we wel weer verder. Wel komen er nog win-acties op sociale media.”

Ikea maakte het nieuws woensdagavond bekend via Instagram. Al snel stroomden er honderden enthousiaste berichten binnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Ikea komt met eigen t-shirts: ‘Billy is my homeboy’
Sluiten