Metro
Metro Nieuws 6 sep 2018 / 15:00 uur

Ouders bang dat Amelia (14) in verkeerde handen viel

Sinds 26 augustus is de veertienjarige Amelia Warcholek al vermist. De politie en de ouders van het meisje maken zich ernstige zorgen. Het meisje verdween nadat ze haar ouders in Den Haag een bezoekje had gebracht.

Concrete vermoedens over wat er kan zijn gebeurd, heeft de politie niet. „We houden alle scenario’s open en er is ons alles aan gelegen om haar te lokaliseren”, zegt een woordvoerster. Dat Amelia nog ontzettend jong is, maakt de zorgen nog groter.

Nooit aangekomen bij vrienden

De tiener verblijft in een gesloten zorginstelling in Harreveld (Gelderland). Op de dag van haar verdwijning was ze met weekendverlof. Ze zou naar vrienden gaan, maar die hebben verklaard dat ze nooit is aangekomen.

‘Kom op mensen, delen!’

Advocaat Sébas Diekstra meldt namens de ouders op Twitter dat zij vrezen dat ze „in verkeerde handen is gevallen”. „Alle informatie over haar vermissing is welkom.”

https://twitter.com/sebasdiekstra/status/1037634442582474752

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ouders bang dat Amelia (14) in verkeerde handen viel
Sluiten