Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 26 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Man dringt cockpit binnen om telefoon op te laden

Soms heb je hoge nood. Soms heb je nog maar één procent en móet je een stopcontact vinden. En soms ga je daar ook redelijk ver in. Een passagier van een vlucht van de Indiase maatschappij IndigoAir is het vliegtuig uitgezet, omdat hij probeerde zijn telefoon in de cockpit op te laden.

Beschonken

Het incident gebeurde vlak voor vertrek op de luchthaven dan de Indiase stad Mumbai. De man deed een poging de cockpit binnen te dringen, wat niet gewaardeerd werd door IndigoAir. Het vliegtuig stond op dat moment nog aan de grond. De man is aan de politie overgedragen en is na verhoor weer vrijgelaten. Volgens Indiase media had de man al de nodige alcoholische drankjes op, schrijft The Guardian.

Het is het tweede incident deze week met een Indiaas toestel. Maandag probeerde een man hoog in de lucht een van de uitgangen van het vliegtuig te openen. Hij moest naar het toilet en dacht dat hij de goede deur te pakken had. De man kon maar net tegengehouden worden.

Eerder maakte het vliegtuig personeel in India een fout met de luchtdruk, waardoor het bloed uit de neuzen van de passagiers kwam stromen. Dertig mensen werden opgenomen in het ziekenhuis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.