Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 11 sep 2018 / 20:55 uur

Daar komt de bruid, eh… krant van morgen!

Je raadt het misschien al als je de titel van het artikel leest, maar morgen 12 september staat de Metro volledig in het teken van trouwen! Het is een special edition die meestal als de wiedeweerga weg is van de stations, dus mocht je het niet redden om de krant te pakken te krijgen, maar ben je wel nieuwsgierig wat er in staat? Dan hebben wij een klein voorproefje voor je!

Doodnormale bruiloften zijn ook maar zo normaal, dus interviewde Metro’s Amarins de Boer drie koppels die het net even anders aanpakten dan ‘normaal’.

Normaal gedrag en wedding planners

En over normaal gesproken: hoe gedraag je je normaal eigenlijk als je op een bruiloft te gast bent? Wat geef je cadeau, wie neem je mee en hoe ga je om met lastige dresscodes? Metro’s Lisa Vermeij schreef er een artikel over, dat morgen groot in de krant staat.

Verder schreef Iris Hermans een artikel over de weddingplanner en alles wat er bij dat droomberoep komt kijken. Maar of het nou wel zo’n droomberoep is…? En natuurlijk kunnen droomlocaties, kosten en de huidige bruidstrends zijn terug te vinden in de Metro van morgen. Je kunt hem nu al HIER lezen. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Daar komt de bruid, eh… krant van morgen!
Sluiten