Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 29 sep 2018 / 20:19 uur

99-jarige vrouw uit Wijhe bruut overvallen

Een 99-jarige vrouw uit Wijhe is zaterdagmiddag op brute wijze overvallen, meldt RTV Oost.

De vrouw deed open nadat er werd aangebeld en werd toen ruw aan de kant geduwd door twee mannen. De mannen hebben meerdere spullen van de vrouw gestolen en lieten haar overrompeld achter. Volgens de politie gaat het om twee licht getinte mannen van rond de dertig jaar. Meer informatie over hoe de mannen eruit zagen heeft de politie vooralsnog niet.

De politie is op dit moment op zoek naar getuigen die rond 17.15 uur in de omgeving van de Torenstraat in Wijhe iets verdachts heeft gezien.

Getuigen

,,De vrouw is nogal overrompeld, geschrokken en verdrietig. Het incident heeft heel veel indruk op haar gemaakt. Gelukkig is zij niet gewond geraakt", schrijft de politie op Facebook. ,,Mogelijk heeft u twee mannen op het station zien staan, ergens in een geparkeerde auto zien zitten of iets in een winkel opgevangen, toen de mannen aan het overleggen waren."

Reageer op artikel:
99-jarige vrouw uit Wijhe bruut overvallen
Sluiten