Metro en ANP
Metro en ANP Entertainment 29 sep 2018 / 20:49 uur

Holly en Soy winnen Dance Dance Dance

Holly Mae Brood en haar vriend Soy Kroon hebben zaterdagavond de vierde reeks van Dance Dance Dance gewonnen. Het duo maakte de favorietenrol waar door in de finale Britt Scholte en Urvin Monte te verslaan.

Solo Holly

Holly en Soy wisten ook in de finale van begin tot eind indruk te maken. De show begon met een solo van Holly. Lady Gaga’s Applause leverde de actrice, die van kinds af aan danste en een dansopleiding afrondde, een perfecte score van drie tienen op. Zo sloot Holly ook af. Haar vertolking van WTF van Missy Elliott en Pharrell Williams, waarop ook Soy danste, werd eveneens beloond met drie tienen.

"Dit is het allerfantastische ooit", jubelde Holly. "Ik ben zo blij dat ik dit heb mogen doen. Ik heb zo van dansen gehouden en op een gegeven moment ben ik dat kwijtgeraakt. Dit heeft alle kriebels weer teruggebracht en ik vind het zo vet." Soy had "nooit verwacht" Dance Dance Dance af te sluiten met een trofee in zijn handen. "Ik heb een nieuwe liefde gevonden en dat is dansen. Ik wil iedereen bedanken voor de kansen die ik heb gekregen, voor de uitdaging. Het was zo vet."

100.000 euro

Naast een trofee wonnen Holly en Soy 100.000 euro voor een goed doel naar hun keuze. Het stel besloot eerder al te dansen voor Spieren voor Spieren. De eerdere afvallers, onder wie Britt en Urvin, kregen 25.000 euro voor een goed doel.

Aan de vierde reeks Dance Dance Dance deden ook Miljuschka Witzenhausen en London Loy en Marlayne Sahupala en Patrick Martens mee. Bridget Maasland en Jelle de Jong waren dit jaar de eerste afvallers.

Reageer op artikel:
Holly en Soy winnen Dance Dance Dance
Sluiten