Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 2 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

McDonald’s gaf zwangere geen latte maar reiniger

Een zeven maanden zwangere vrouw dacht zichzelf eens lekker op een latte van de McDonald’s te trakteren. Dat liep echter anders, want toen ze een eerste slok nam proefde ze duidelijk schoonmaakmiddel. En niet zo’n beetje ook.

Chemicaliëngeur

Gelukkig spuugde ze het goedje snel weer uit. „Ik opende het deksel van de koffie en rook een doordringende geur van chemicaliën,” vertelt de 32-jarige Sarah Douglas tegenover BuzzFeed. „Het was helemaal geen latte.”

Met de bruine, waterige vloeistof besloot ze terug te rijden naar het desbetreffende filiaal. Daar kwam de manager er al snel achter wat er mis was gegaan. „De machine werd zoals iedere ochtend schoongemaakt", zo legde hij uit. „Helaas was de melktoevoerleiding op het moment dat de latte voor deze mevrouw werd gemaakt, nog verbonden met de leidingen voor het schoonmaakmiddel."

Deze uitleg maakte uiteraard niet dat het fastfoodrestaurant de vrouw geen excuses verschuldigd was. Ook hebben ze verdere stappen ondernomen. „We hebben onmiddellijk actie ondernomen om de juiste schoonmaakprocedures met het team te evalueren en hebben automatische meldingen aangezet als extra herinnering, om te voorkomen dat dit ooit nog gebeurt."

Check bij de huisarts

Douglas is na het incident snel naar haar huisarts gegaan om te controleren of er geen gevolgen zijn voor haar en haar baby. Maar omdat ze het spul snel had uitgespuugd, lijkt dat mee te vallen.

https://twitter.com/Hal__Roberts/status/1024556194537472000

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.