Elselotte Smink
Elselotte Smink Nieuws 23 aug 2018 / 20:55 uur

Lees hier de krant van morgen nu al online

De krant van vrijdag 24 augustus is morgenochtend weer te vinden op onder andere de grote treinstations in Nederland. Benieuwd en nieuwsgierig naar wat er in staat? Hierbij alvast een tipje van de sluier.

We besteden veel aandacht aan de zoektocht naar verdachte Jos Brech. Hij is voortvluchtig en er wordt door man en macht druk gezocht. Maar wat moet je eigenlijk doen als je hem ziet? En hoe moet er eigenlijk worden omgegaan met de privacy van verdachten?

Verder onder meer een artikel over de aardbevingen op Bali (waar de bewoners gek genoeg amper van opkijken), een futuristische Metro, een mogelijke vaccinatie-eis voor de kinderopvang en, heel handig zo vlak voor het weekend: een lijstje met tips hoe je kunt stoppen met ‘moeten’, en zo meer ontspant. Zen-ze!

Hier check je ‘m al online.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lees hier de krant van morgen nu al online
Sluiten