Jelmer Visser
Jelmer Visser Nieuws 30 aug 2018

Lees de Metro van vrijdag 31 augustus nu al online

Daar is hij dan! De Metro van vrijdag 31 augustus is gedrukt en wordt in de komende uren weer naar de vertrouwde groene bakken op tientallen NS-stations gebracht. Zo heeft iedereen morgenochtend weer iets fijns om te lezen voor onderweg.

Het nieuwe seizoen

Metro had een gesprek met niemand minder dan Ilse deLange. Ze gaat weer solo-optredens doen en goedlachse zangeres vertelt er alles over. Volgende week is het september en begint het collegejaar weer. De gemiddelde schuldenlast onder studenten is nog nooit zo hoog geweest, hoe hou je je studieschuld zo laag mogelijk? Pak de Metro mee voor wat praktische tips van Imre die een gesprek had met het Nibud.

Heeft de televisie nog toekomst? Johan praatte met een media-adviseur over de trends van het nieuwe seizoen en de toekomst van de treurbuis. Joram ging op pad met vloggende veganisten. Zij denken dat het eten van vlees zoals we dat vandaag de dag doen over honderd jaar met afschuw zal worden bekeken. Op de reispagina staat de Australische stad Sydney centraal. Wat maakt deze stad een bezoekje waar? Cerice zocht het uit.  Verder heeft ook deze editie weer alles wat je van ons gewend bent: puzzels, horoscopen en natuurlijk de lezerscolumn.

Pak hem dus mee. Kan je echt niet meer wachten? Lees de Metro van morgen dan alvast online. Klik op deze link en alles komt helemaal goed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Lees de Metro van vrijdag 31 augustus nu al online
Sluiten