Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 27 aug 2018 / 15:29 uur

Disneyland zoekt Hollandse prinsen en prinsessen

Oké, voor dit bericht moet je misschien heel eventjes gaan zitten, want het zou kunnen dat je hier al je hele leven op wacht. Disneyland is op zoek naar prinsen en prinsessen. En de audities voor deze fantastische baan? Die vinden binnen een maand plaats in ons eigen Amsterdam.

Ja, je leest het goed! Je kan nu echt prins of prinses worden. Welk jong kind droomt er nu niet van zo’n magische baan? Als jij vroeger ook al met je kroontje, hakjes en bijpassende outfit door het huis rende, hebben we nu heel goed nieuws: deze oefenrondjes kunnen 22 september weleens heel goed van pas gaan komen.

Audities

Op die dag vinden in Amsterdam namelijk de audities plaats voor nieuwe Disney-prinsen en prinsessen. Op de website van Disneyland Parijs staat dat ze op zoek zijn naar energieke mensen voor de karakter- en parade-afdeling. Om in aanmerking te komen moet je dus een goede dosis energie hebben, maar ook een lengte tussen de 1 meter 37 en 1 meter 92.

Daarnaast moet je volwassen zijn en Frans of Engels spreken. Sta je te popelen om jouw droombaan te verwezenlijken? Ga dan 22 september om 10 uur ’s ochtends naar Amsterdam in je sportiefste outfit en sneakers – zonder zwarte zolen – en draag geen make-up. Tijdens de auditie-dag mag jij danskunsten laten zien en het hart van de jury veroveren.

Droombaan

Als je wordt aangenomen mag jij tijdens de optochten en in het park beroemde Disney-personages spelen. Hiervoor moet je natuurlijk wel een beetje kunnen dansen en acteren. Het grote fantasie-park is op zoek naar maar liefst vijftig nieuwe medewerkers. De functies gaan in oktober van start en lopen tot maart 2019. Wat je betaald krijgt als prins of prinses staat er niet bij, maar wie maakt dat eerlijk gezegd iets uit?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Disneyland zoekt Hollandse prinsen en prinsessen
Sluiten