Metro
Metro Nieuws 16 jul 2018 / 10:04 uur

Uit water gehaalde jongen (4) overleden

Het vierjarige jongetje dat zondag bewusteloos werd gevonden in de Toolenburgerplas in Hoofddorp, is later die avond overleden. Dat meldt de politie.

Drukte

Het jongetje werd gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hulp uiteindelijk te laat kwam. Wegens drukte bij de plas waren veel mensen getuige van het drama. Zij kunnen terecht bij Slachtofferhulp Nederland.

Volgens RTL Nieuws raakten meerdere mensen zondag in de problemen in het water. Zo raakte een vrouw vermist terwijl ze aan het snorkelen was in het strandbad aan de Enodedreef in Nuenen. Een duikteam ging naar haar op zoek, maar ze is nog steeds niet gevonden.

Na een uur

Ook overleed een 59-jarige Amsterdammer toen hij aan het zwemmen was in het IJmeer bij Blijburg. De man kwam niet terug van het zwemmen, en werd na een uur zoeken door een helikopter, politie en de KNRM gevonden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Uit water gehaalde jongen (4) overleden
Sluiten