Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 18 jul 2018 / 18:44 uur

Tatoeages? Dan krijg je pizza met korting!

Tatoeages, de één vindt ze asociaal of ronduit lelijk, de ander speurt elke centimeter huid af naar een leeg plekje voor nieuwe inkt. Bij het Groningse restaurant Buurman & Buurman weten ze wel wat ze van tattoo’s vinden: hoe meer plaatjes op je lijf, hoe meer korting je krijgt.

Pizza is natuurlijk sowieso super lekker, maar pizza met korting is nog beter. Bij Buurman & Buurman hebben ze daarom een ludieke actie bedacht. Op donderdag kan je met je tatoeages aanschuiven voor Tattoo Thursday. Op deze dag krijg je korting aan de hand van de hoeveelheid inkt in je huid.

Oplopende korting

Heb je een paar permanente versieringen? Dan krijg je twintig procent korting. Heb je er "een beetje veel"? Dan krijg je 35 procent korting en met "donders veel tatoeage" krijg je je pizza maar liefst voor de halve prijs. Volgens de pizzeria is "meer tatoeage meer beter".

https://www.facebook.com/buurmanenbuurmanGrun/

Dus heb jij een paar tattoo’s en woon je in of in de buurt van Groningen én heb je ook nog eens trek in een pizza? Dan kan je donderdag 2 augustus bij de buurmannen terecht voor de volgende editie van Tattoo Thursday.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tatoeages? Dan krijg je pizza met korting!
Sluiten