Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 18 jul 2018 / 17:59 uur

Vrouw bijt buschauffeur omdat ze kaartje moet kopen

Ontevreden klanten, ze kunnen een regelrechte nachtmerrie zijn. Voor een buschauffeur in Doetinchem werd een passagier wel heel letterlijk een boze droom, want de vrouw beet hem in zijn hand. Zij weigerde te betalen voor een kinderkaartje en in plaats van een paar euro neer te tellen, beet zij de chauffeur.

Ook kinderen nemen een plekje in in de bus, dus moeten zij gewoon een kaartje kopen. Hoeveel zo’n kaartje kost is afhankelijk van de regio en de route, maar de hoofdprijs is het meestal niet. Toch was het voor de vrouw in kwestie teveel en zij begon agressief gedrag te vertonen tegenover de buschauffeur.

Spugen

Eerst zou de vrouw de man bespuugd hebben, daarna beet ze hem in zijn hand waardoor hij gewond raakte. Niet veel later is de vrouw aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De chauffeur is maar even naar het ziekenhuis gegaan ter controle, volgens De Gelderlander gaat het naar omstandigheden goed met hem.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw bijt buschauffeur omdat ze kaartje moet kopen
Sluiten