Metro
Metro Nieuws 23 jul 2018 / 09:05 uur

Kiprestaurant-baby krijgt levenslang gratis kip

Onderweg naar het ziekenhuis voor haar bevalling stopte de Amerikaanse Maggie en haar man bij Chick-fil-A in Texas voor een hoognodige plaspauze, maar dat pakte even anders uit. Baby Gracelyn liet niet op zich wachten en kwam ter wereld in de toiletruimte van het restaurant. Haar cadeau: haar hele leven lang gratis kip eten in het filiaal waar ze geboren is.

Nadat ze ter wereld kwam, sneed haar vader Robert zelf de navelstreng door. Na de geboorte werden moeder en dochter snel naar een lokaal ziekenhuis gebracht. Maggie kan nog steeds niet geloven dat haar dochter in de WC van een fastfoodrestaurant is geboren. Op het geboortebewijs staat ‘Geboren in Chick-fil-A’, aldus vader Robert op Facebook.

https://www.facebook.com/robert.griffin.5492216/posts/1963598270338517

Eerste baantje

Het restaurant bood Gracelyn direct gratis eten voor de rest van haar leven aan en een eerste baantje wanneer ze zestien wordt, aldus CNN. De manager van het restaurant is al bezig met het plannen van Gracelyn’s eerste verjaardagsfeestje.

Reageer op artikel:
Kiprestaurant-baby krijgt levenslang gratis kip
Sluiten