Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 7 jul 2018 / 11:29 uur

Juf tijdens schooluitje geslagen in haar maag

Een juf uit Emmen is vrijdagmorgen mishandeld waar haar hele klas bij was. Het gebeurde toen de klas en begeleiding onderweg waren naar een wielerwedstrijd.

Laffe mishandeling

,,Het was echt een laffe mishandeling", vertelt politiewoordvoerder Anne van der Meer tegenover RTV Drenthe. ,,De juf was met dertig leerlingen van groep zeven en acht naar een wielerwedstrijd voor school. Ze verzorgde de begeleiding."

,,Toen kwam er ineens een jongen aanfietsen die riep dat ze op zijn weghelft fietsten. Daarna werd de juf in haar buik gestompt", vervolgt de woordvoerder. ,,Ze viel achterover, bovenop twee leerlingen."

De schade bij de leerlingen viel mee, maar de juf had wel schade. ,,Ze is naar de huisarts gegaan. De klas ook direct gestopt met alle activiteiten, want iedereen was helemaal ontdaan. Op school is er een gesprek geweest met de kinderen. De directeur heeft de ouders ingelicht."

Op de vlucht

De dader is na het incident gevlucht en is nog niet gepakt voor zijn geweldpleging.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Juf tijdens schooluitje geslagen in haar maag
Sluiten