Metro
Metro Nieuws 11 jul 2018 / 06:01 uur

De vijf lekkerste terrassen van Nederland

Mijn hemel, wat een heerlijk weer. En dat blijft voorlopig nog even zo. Het is een ideale periode om tot ’s avonds laat op een terras te hangen. Daarom heeft Metro de lekkerste vijf terrassen van Nederland voor je op een rij gezet. Geniet ervan!

In de kazerne – Nijmegen

Zin om een potje jeu de boules te spelen, maar geen trek om naar de camping te gaan? Bij In de Kazerne in Nijmegen kan het gewoon op het terras. Het tussen de drankjes door tegen elkaar opnemen aan de tafeltennistafel is ook mogelijk. Geen zin om je in te spannen? Dan kun je lekker achteroverleunen en kijken hoe anderen zich van hun sportiefste kant laten zien. En dat allemaal op het oude kazernecomplex in Nijmegen-Oost. Een lust voor het oog.

Gepostet von In de Kazerne am Mittwoch, 8. November 2017

Hotel New York – Rotterdam

Je komt er bijna ogen te kort. Alleen al het prachtige pand van Hotel New York zelf spreekt tot de verbeelding. Vrijwel automatisch dwaal je in gedachten af naar de periode waarin mensen hier op de boot naar Amerika stapten. En dan de omgeving. Bootjes op de Maas, in de verte de Euromast en om de hoek prachtig uitzicht op de Erasmusbrug. Een ultieme setting om van een kleine versnapering te genieten. Of je nu aan een tafeltje op het terras zit of in een ligstoel op het gras.

https://www.instagram.com/p/Bk0mtrEhJRX/

Landgoed Vaeshartelt – Maastricht

Even he-le-maal tot rust komen? Op Landgoed Vaeshartelt waan je je in een oase van kalmte tussen de fruitgaarden waar onder meer frambozen, kruisbessen en bramen groeien. Even fraai is het contrast tussen de moderne accenten op het landgoed en de geschiedenis die teruggaat tot de 10e eeuw. Klassiek genieten, zullen we maar zeggen.

https://www.instagram.com/p/BN68C7Ehczc/

De Koning – Alkmaar

Wat is er fijner dan op zomerse dagen in de tuin de barbecue aan te steken? Juist, op een terras genieten van iemand die nog beter kan grillen dan jij. Bij De Koning in Alkmaar zijn ze dan ook apetrots op de Josper Grill. Op de houtgestookte oven worden alle vlees- en visgerechten bereid, zoals jij dat – sorry – niet zou kunnen op je bbq.

Laat alles vallen! Tot zo…

Gepostet von De Koning Eten&Drinken am Dienstag, 26. Juni 2018

Waterkant – Amsterdam

Fawaka? Om in heerlijk relaxte Surinaamse sferen te komen, moet je bij Waterkant in Amsterdam zijn. Zeg eerlijk, waar anders in Nederland kun je een Biri Bucket bestellen? En het heet niet voor niets Waterkant natuurlijk. Dus laat je benen lekker over de kade hangen en geniet van alles wat er voor je neus op het water gebeurt. Prima tijdverdrijf terwijl je op je Baka Bana wacht.

Op zoek naar leuke terrassen? Vind de mooiste plekjes bij jou in de buurt met de locatiezoeker van de Heineken Biertegoed App.

In samenwerking met Heineken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
De vijf lekkerste terrassen van Nederland
Sluiten