Anne Kersten
Anne Kersten Nieuws 22 jun 2018 / 19:45 uur

Steunbetuigingen voor moedige, gewonde agent

Via facebook komen vele steunbetuigingen binnen voor de agent die donderdagavond gewond raakte bij een woningbrand. Hij was op de melding afgekomen en wilde bewoners redden in de flat aan de Marshalllaan. In een poging zichzelf in veiligheid te brengen, brak hij beide hielbenen.

Beterschap

Op sociale media staan tientallen reacties van burgers en collega’s die de agent beterschap toewensen. De politie bedankt de omwonenden die de agent te hulp schoten en hem van het dak afhielpen.

Collega ernstig gewond Vanavond is een collega van ons ernstig gewond geraakt tijdens de afhandeling van een incident….

Gepostet von Politie Utrecht Stad am Donnerstag, 21. Juni 2018

Lintje

Op lokale zender BingoFM stelde luisteraar Derk voor de agent een lintje te geven. Uit de reacties blijkt dat luisteraars ook de jongens die de agent van het dak afhaalden een lintje zouden geven.

DEEL je dit bericht? Een LINTJE voor de dappere agent die zijn beide benen brak. Ben je daar voor? Zet je naam hieronder, wij sturen het door naar burgemeester van Zanen.Luisteraar Derk opperde dit in het programma van Sonja.Hier lees je meer:https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1786195

Gepostet von Bingo FM am Freitag, 22. Juni 2018

Vrouw om het leven gekomen

Bij de brand is een vrouw om het leven gekomen, een man van zeventig meldde zich vrijdag bij de politie. De verdachte zou de vrouw hebben neergestoken en vervolgens brand hebben gesticht in het huis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Steunbetuigingen voor moedige, gewonde agent
Sluiten