Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 15 jun 2018

Meisje zit 13 uur aan tafel om spruitjes op te eten

Een 42-jarige man in de Canadese stad Quebec is veroordeeld tot vier maanden taakstraf nadat hij zijn achtjarige dochter maar liefst dertien uur aan tafel liet zitten. De dochter wilde haar spruitjes niet opeten en daarom mocht ze niet van tafel.

Tijdens het incident mocht de dochter ook niet van tafel om naar de wc te gaan. Zelfs toen ze het daarom in haar broek deed, mocht de dochter geen schone kleren aandoen.

Overgeven

Uiteindelijk gaf de dochter haar strijd op en besloot ze haar bord spruitjes op te eten, om ze daarna meteen weer over te geven. Daarna mocht ze gaan douchen en naar haar bed, zo meldt het Canadese CTV News. De vader had bovendien nog één spruitje bewaard, die hij haar wilde laten opeten als ze weer wakker werd.

Het incident kwam aan het licht toen de man zijn ex en de moeder van het meisje sms’te over het voorval. De man had geen strafblad toen hij zijn dochter op deze manier mishandelde.

De rechter die de zaak bekeek noemt de zaak ‘abnormaal en verontrustend’. Hij zegt dat er in eerdere zaken nog nooit iets dergelijks is voorgekomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Meisje zit 13 uur aan tafel om spruitjes op te eten
Sluiten