Metro
Metro Nieuws 4 mei 2018 / 17:11 uur

Zaterdag is het Internationale Dag Naakt Tuinieren

Ben jij een voorstander van het nudistenleven en moet je toevallig je tuin nog zomerklaar maken? Dan is de Internationale Dag van het Naakt Tuinieren echt iets voor jou! De World Naked Gardening Day vindt traditioneel plaats op de eerste zaterdag van meiDe dag bestaat al sinds 2005 en valt dit jaar samen met Bevrijdingsdag op 5 mei. De dag werd in 2005 in het leven geroepen door de Amerikaanse nudistenorganisatie Body Freedom Collaborative.

Butt-naked

De dag is in het leven geroepen door een Amerikaanse nudistenorganisatie die vond dat tuinieren ook prima naakt gedaan kon worden. Ze hebben zelfs het idee dat het bij kan dragen aan een positief zelfbeeld. De organisatoren zeggen dat mensen vrij snel bereid zijn om naakt te tuinieren, omdat ze in hun eigen omgeving zijn. Er is alleen wel één grote voorwaarde: je mag alleen butt-naked in je tuin rondlopen als jouw buren je niet zien. Als je buren naar de politie stappen kun je zomaar een proces-verbaal voor exhibitionisme aan je broek hebben hangen.

Leg de zonnebrand maar klaar!

Oh en nog een laatste waarschuwing voor je in je blootje onkruid gaat wieden of gras gaat maaien: met het warme weer op komst kunnen de naakte tuinders zich maar beter goed insmeren!

View this post on Instagram

Weather forecast is looking great for this #bankholidayweekend just in time for #worldnakedgardeningday #nakedgardener #mothernature #inthenude #gardening

A post shared by AppetiteMe (@appetite.me) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zaterdag is het Internationale Dag Naakt Tuinieren
Sluiten