Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 10 mei 2018 / 10:09 uur

Ruziënde vrouw doodgereden na uitstappen op snelweg

Het kan gebeuren dat je tijdens een ruzie met je partner zo boos wordt dat je hem of haar even niet meer kan luchten of zien. Alleen je hebt niet altijd de luxe dat je zomaar even de situatie kan ontvluchten, zo ondervond een Duitse vrouw deze week op wel heel pijnlijke wijze.

De spanningen tussen de 22-jarige en haar vriend waren dusdanig hoog opgelopen, dat ze per direct uit zijn buurt wilde zijn. Het feit wil alleen dat de twee zich op een snelweg bevonden. De vrouw trok zich hier echter weinig van aan en stapte gewoon uit de auto.

Vrachtwagen

De auto stond weliswaar stil op de vluchtstrook, maar de vrouw rende hard weg en keek daarbij niet uit waar ze liep. Een aanstormende vrachtwagen kon de vrouw niet meer ontwijken en schepte haar hard, waarna een auto nog vol over haar heenreed. Ze overleed ter plekke, zo meldt Die Welt.

Het incident vond plaats op de Duitse A2 vlakbij Porta Westfalica, een kleine gemeente in het noordoosten van de deelstaat Noordrijn-Westfalen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ruziënde vrouw doodgereden na uitstappen op snelweg
Sluiten