Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 23 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Inwoners Florida gewaarschuwd voor zombies

Overheidsberichtjes over verschillende noodsituaties op je telefoon, het kan heel handig zijn. Totdat je ineens leest dat de stroom is uitgevallen door zombies.

Het overkwam inwoners van de stad Lake Worth in de Amerikaanse staat Florida. Volgens The PalmBeachPost kregen mensen daar een sms’je dat de stroom was uitgevallen in Lake Worth en Terminus omdat er in de regio ‘extreme zombie-activiteiten’ gaande waren. Het lijkt een flauwe grap, omdat de serie The Walking Dead zich deels afspeelt in de plaats Terminus.

Een woordvoerder van de gemeente reageerde op de rare melding en zei dat er onderzoek naar wordt gedaan. Volgens de gemeente was het de bedoeling een waarschuwingsbericht te sturen, maar het zombie-gedeelte hoorde er niet bij. „Ik wil bevestigen dat Lake Worth momenteel geen zombieproblemen heeft" zegt de woordvoerder. Hij kon nog niet zeggen wat de echte oorzaak van de stroomstoring was, maar bewoners hadden geluk: er waren geen zombies op straat en de storing was na 27 minuten alweer over.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.