Jelmer Visser
Jelmer Visser Entertainment 23 mei 2018 / 11:00 uur

Peter R. de Vries biedt 20 euro voor jouw applaus

Heb jij wel eens een aflevering van de Raadkamer met Peter R. de Vries gezien? Nee? Dan ben je niet de enige. Sterker nog: het praatprogramma heeft moeite om de studio te vullen met publiek.

Wat te doen? Een beetje smeergeld kan wellicht helpen. STENT Casting, het bedrijf dat het publiek voor de show regelt, biedt iedereen die wil applaudisseren voor Peter R. de Vries nu 20 euro.

*** GESLOTEN ***BETAALD PUBLIEK GEZOCHT 'DE RAADKAMER'Peter R. de Vries keert terug bij SBS met De Raadkamer, een…

Gepostet von STENT Casting am Dienstag, 22. Mai 2018

Makkelijk verdiend

Wat moet je doen om deze 20 euro te verdienen? De opnames van het programma zijn op donderdagavond. Je wordt om 20:00 verwacht op het Mediapark in Hilversum en zal tot half elf onder de pannen zijn. Omgerekend zul je dus ongeveer acht euro in het uur verdienen met deze job.

Reis- en parkeerkosten worden niet vergoed. Dit is echter ook geen probleem, want in een nabije woonwijk kan gratis geparkeerd worden. Geïnteresseerden dienen 18 jaar of ouder te zijn en zich bij aanvang te legitimeren.

Wat krijg je hier – naast de 20 euro – voor terug? Een hoogwaardige avond uit waarin ‘de misdaadverslaggever op het scherpst van de snede debatteert met drie hotshots uit de strafrecht- en mediapraktijk.’ Ook zul je met een beetje mazzel als achtergronddecor in beeld verschijnen wanneer deze scherpe debatten plaatsvinden. Het is wel aan te raden dat je vrienden en familie hier op voorhand van in kennis stelt, aangezien het niet zo goed gaat met de kijkcijfers van de Raadkamer.

Peter R De Vries Wink GIF by RTL 5 - Find & Share on GIPHY

De Raadkamer

De wekelijkse misdaadtalkshow van crimefighter, misdaadverslaggever, mediapersoonlijkheid en allround-deskundige Peter R. de Vries moest hét kijkcijferkanon op de donderdagavond van SBS6 worden. Dit valt echter bijzonder tegen. Na een tegenvallende eerste uitzending daalden de kijkcijfers verder en verder.

Vorige week donderdag hadden slechts 180.000 mensen het alibi: ‘Ik keek naar De Raadkamer op SBS6 met Peter R. de Vries’. Dit is vergelijkbaar met de kijkcijfers van de herhalingen van Huizenjacht en Marktplaats: Heel Holland Handelt. ‘Een soort van Voetbal Inside over de misdaad’, zo typeerde de immer bescheiden en markante Amsterdammer zijn nieuwe prestigeproject.

Geïnteresseerden moeten wel snel beslissen. De uitzending waar publiek voor wordt gezocht is op donderdag 24 mei.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Peter R. de Vries biedt 20 euro voor jouw applaus
Sluiten