Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 28 mei 2018 / 12:05 uur

Gegijzelde vrouw kan ontsnappen door briefje

De 28-jarige Carolyn Reichle uit Florida werd al een tijd mishandeld door haar vriend. Afgelopen week gijzelde hij haar 48 uur in hun eigen huis. Gelukkig kreeg ze hem zo ver om voor haar hond naar de dierenarts te gaan en met behulp van een briefje kon ze de politie om hulp vragen.

Bedreigd met wapen

Carolyn smeekte haar 39-jarige vriend Floyd om naar de dierenarts te gaan met haar hond. Haar vriend stemde uiteindelijk in, maar liet haar niet alleen gaan. Onderweg naar de dierenarts bedreigde hij haar met een pistool en zei hij dat hij Carolyn en haar familie zou vermoorden, meldt The Huffington Post.

Gepostet von Volusia Sheriff's Office am Samstag, 26. Mai 2018

Eenmaal aangekomen bij de dierenarts bedacht Carolyn een plan om om hulp te vragen. Ze stopte een van de werknemers een briefje toe met de tekst: ,,Bel de politie. Mijn vriend bedreigt mij en heeft een wapen. Laat hem alsjeblieft niets merken." Een van de medewerkers handelde adequaat en schakelde de politie in.

Niet veel later kwam de politie en sloeg Floyd in de boeien. Zijn wapen werd in beslag genomen. Ook loopt er een proces tegen hem. Carolyn werd meegnomen naar het ziekenhuis en geholpen aan haar verwondingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gegijzelde vrouw kan ontsnappen door briefje
Sluiten