Metro
Metro Nieuws 23 apr 2018 / 17:44 uur

Wordfeud nog steeds populair

Wordfeud, het woordspelletje waarmee je vriend en vijand kan uitdagen de moeilijkste woorden op het online-bord te leggen, kwam in 2011 op de Nederlandse markt. Het spel werd meteen een hype en was ongekend populair. Hoewel je er niemand meer over hoort, blijkt het spel nog steeds door veel mensen gespeeld te worden.

Recente cijfers

In 2018 dachten nog 1,6 miljoen Nederlanders na over moeilijke woorden die meer punten op zouden leveren dan de woorden van hun tegenstander. Dit blijkt uit recente cijfers die de mobiele game ter beschikking stelt aan nu.nl

Het gaat hierbij om mensen die het spel minstens een keer in de maand openen. Een groot deel hiervan, zo’n 1,2 miljoen, start nog elke week een nieuw woordspel. Dagelijks gaat het om 900.00 Nederlanders.

Belangrijkste markt

„Nederland is onze belangrijkste markt, ongeveer de helft van onze spelers wonen daar” aldus Wordfeud-ontwikkelaar Håkon Bertheussen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wordfeud nog steeds populair
Sluiten