Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 26 apr 2018 / 08:04 uur

Vrouw geeft meest bizarre maar overtuigende review

Als je nog op zoek was naar een nieuwe eyeliner die goed blijft zitten, dan heeft Shelby een goede tip voor je. Deze dame kwam in een auto-ongeluk terecht maar haar eyeliner zat nog perfect!

Selfie

En dat vond ze zo bijzonder dat ze dat met de wereld wilde delen. Haar mascara heeft de opvallende, spontane test niet doorstaan maar we moeten toegeven: de eyeliner zit heel netjes. Nog ingepakt in een nekbrace maakte Shelby een selfie om deze vervolgens te uploaden bij een review van de vloeibare eyeliner.

In het berichtje schreef ze: „Dit product is werkelijk fantastisch. Ik stond met mijn auto aan de kant van de weg te bellen naar hulp voor onderweg toen een onoplettende chauffeur me aanreed met ruim 80 kilometer per uur. Ik werd met een ambulance naar de eerste hulp gebracht, waar ik uiteindelijk acht uur bleef. Mijn mascara liep over mijn hele gezicht van het huilen en alle andere producten zijn van mijn gezicht geveegd tijdens het vervoer naar het ziekenhuis, maar mijn tattoo eyeliner niet."

Absurd

Volgens haar is dit product dus absoluut een aanrader als je een langhoudende eyeliner zoekt: „Ik upload deze foto om te laten zien dat dit product goed blijft zitten en er fantastisch uitziet, wat je ook doet. Ik koop nooit meer een andere eyeliner."

Haar review werd gedeeld op Twitter en ging direct viral, volgens velen is dit ‘de beste review ooit’. Tegen de mensen die het absurd vonden dat ze een selfie nam na het ongeluk zegt Shelby: „Ik maakte de foto 1. als bewijs voor de politie en 2. heb je weleens zo’n goede eyeliner gezien?!"

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw geeft meest bizarre maar overtuigende review
Sluiten