Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 26 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Kingsland gaat Avicii herdenken met applaus

Vier je Koningsdag op een van de Kingsland-festivals? Dan is het goed om te weten dat de muziek om 18.55 even onderbroken zal worden voor een applaus van een minuut.

Zowel in Amsterdam, Groningen, Den Bosch als Twente is er een eerbetoon ingepland voor de vorige week in Oman overleden dj Avicii.

Op dat moment draait Bassjackers in Den Bosch, Blasterjaxx in Groningen, Nicky Romero in Twente en Sunnery James & Ryan Marciano in Amsterdam. Zij zullen na de staande ovatie doorgaan met het nummer Levels van de Zweed.

Ongelooflijk stempel

„Avicii heeft een ongelooflijk stempel gedrukt op de wereldwijde dance", vertellen James en Marciano. „Hij was een buitengewoon getalenteerde collega, maar bovenal een lief mens. Het minste wat wij kunnen doen, is hem een staande ovatie geven en daarna een van zijn nummers draaien. Dat doet op geen enkele manier recht aan zijn gehele muzikale carrière, maar we willen op deze Koningsdag niet zomaar voorbijgaan aan dit feit. We kunnen gelukkig tot in lengte der jaren zijn muziek laten horen en dat zullen wij ook zeker blijven doen."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.