Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 13 apr 2018 / 07:54 uur

Gezocht: kasteelbewoner op Engels eiland

Ben jij toe aan een nieuw avontuur en zou je het leuk vinden om in buurland Engeland te wonen? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je gevonden. Eiland St. Michael’s Mount is op zoek naar iemand die in een kasteel wil wonen en voor het gebied wil zorgen.

Men is op zoek naar een kasteelheer die als Visitor Services Manager aan de slag gaat op het Engelse eilandje. Dat is nodig omdat het gebied erg in trek is. Per jaar komen er ongeveer 350.000 toeristen af op het kleine eiland. Om de komst van toeristen in goede banen te leiden zoeken ze nu een leidinggevende die de dertig medewerkers van het eiland aan kan sturen.

Solliciteren

Afhankelijk van je ervaring zal je tussen de 2.300 en 2.750 euro verdienen. Wonen mag je gratis doen in het kasteel. Zie jij jezelf al gaan? Dan kan je hier tot 17 april solliciteren. Als je geluk hebt, mag je 24 april op sollicitatiegesprek komen en woon jij binnenkort misschien wel in een kasteel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gezocht: kasteelbewoner op Engels eiland
Sluiten