Metro
Metro Nieuws 30 apr 2018 / 18:47 uur

Fanatieke voetbalfan bekijkt wedstrijd in hoogwerker

Een Turkse voetbalsupporter van de club Denizlispor is wel heel erg fanatiek. Hij wilde ondanks zijn stadionverbod toch de thuiswedstrijd kunnen zien en huurde een hoogwerker om vanuit de lucht toch de wedstrijd te kunnen volgen.

De man had een stadionverbod van een jaar, maar bedacht deze creatieve manier om zijn favoriete ploeg toch te zien spelen. Hij hees de werkbak tot ver boven de tribune en kon op die manier alsnog naar de wedstrijd kijken. Zijn plezier duurde niet al te lang, want toen de politie er hoogte van kreeg maakten zij snel een einde aan zijn stunt. De beelden van zijn actie trekken wereldwijd veel bekijks.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Fanatieke voetbalfan bekijkt wedstrijd in hoogwerker
Sluiten