Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 11 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Vrijgezellenfeest eindigt in vliegtuig tragedie

De 28-jarige Mina Basaran zou eind deze maand gaan trouwen. Dit weekend vierde ze met een groepje vriendinnen haar vrijgezellenfeestje in Dubai. Het vrijgezellenfeest heeft een tragisch einde gekregen, het vliegtuigje waarmee ze terug vlogen naar Istanbul, stortte zondagmiddag neer. Alle elf inzittenden zijn waarschijnlijk overleden.

Het toestel was eigendom van zakenman Huseyin Basaran, de vader van Mina. De jet verdween boven Iraans grondgebied plotseling van de radar en crashte door nog onbekende oorzaak in een bergachtig gebied, niet ver van de stad Shahrekord. Reddingswerkers proberen het verongelukte vliegtuig te bereiken maar dat is lastig door het moeilijk begaanbare terrein.

https://twitter.com/911CORLEBRA777/status/972903828650536960

Op haar Instagram account plaatste Mina gisteren nog een foto van haar vriendinnengroep met de tekst: ,,#minasbachelorette #bettertogether”. En op haar Instagram stories is te zien dat ze een concert van Rita Ora hebben bezocht in Dubai.

Alle elf inzittenden overleden

Het Iraanse persbureau Fars meldde als eerste dat het uitgesloten werd geacht dat iemand van de acht passagiers en drie bemanningsleden het ongeluk had overleefd. Het beriep zich op informatie van bronnen op de plek van de ramp. Het toestel zou in de sneeuw tegen een berg zijn gevlogen en geëxplodeerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrijgezellenfeest eindigt in vliegtuig tragedie
Sluiten